Futbol

Galatasaray herkesin hayalidir!

13 Şubat 2014 Perşembe 15:01 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 15:12

"Her gün şükrediyorum çünkü herkesin hayalidir böyle bir grupla oynayabilmek''

Galatasaray'ın devre arasında renklerine kattığı genç futbolcu Lucas Ontivero, takıma tam olarak adapte olabilmesi için biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımın antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arjantinli oyuncu, kendisi açısından her şeyin iyi gittiğini belirterek, "Arkadaşlarımı tanımak ve buraya alışmak için biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

Galatasaray'da forma giydiği için çok mutlu olduğunu anlatan Ontivero, "Her gün şükrediyorum çünkü herkesin hayalidir böyle bir grupla oynayabilmek. Hem hoca hem de futbolcular anlamında. O yüzden çok şükürler olsun. Onlarla beraberim ve onlardan her gün bir şey öğrenmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Arjantinli futbolcu, ilk maçı olan Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tokatspor karşılaşmasında forvette oynadığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Oynamak istediğim yer Tokatspor maçındaki gibi. Önde ve serbest oynamak istiyorum. Böyle daha iyi hissediyorum kendimi. Ama diğer taraftan hoca nerede oynatmak istiyorsa orada oynamaya hazırım. Dünkü maçta da sağ kanatta oynadım."

Lucas Ontivero, forma rekabetiyle ilgili bir soru üzerine, "Adım adım yaklaşmak lazım. Şu anda bir rüya gerçekleşti, Galatasaray'dayım. Hazırlık kampını takımla geçiremedim. Şu anda bütün antrenmanlarda elimden geleni yaparak takıma adapte olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Futbolda idolünün vatandaşı Carlos Tevez olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Ama bütün Arjantin'e baktığınız zaman bir Maradona ismi ve gerçeği var. Ben sonuçta kendim olmak istiyorum" şeklinde görüş belirtti.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz