Futbol

Galatasaray sakata geldi!

25 Aralık 2014 Perşembe 00:43 - Son Güncelleme 25 Aralık 2014 Perşembe 01:32

Galatasaray Doktoru Yener İnce, sakatların durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 26 Aralık Cuma günü Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Chedjou, Veysel Sarı ve Dzemaili antrenmanda yer almadı. 

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce'den sakat futbolcuların durumuyla ilgili açıklama geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Semih Kaya takımla çalıştı

Süper Lig'de geçen hafta Mersin İdmanyurdu ile yapılan maçta yüzüne gelen top sonrası hastaneye kaldırılan ve iki gün dinlendirilen Semih Kaya, antrenmanda takımla çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta yüzüne aldığı darbe sonucu burnunda kırık oluşan Veysel Sarı antrenmana katılmadı.

İsviçre Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık sonrası tedavisine devam edilen Blerim Dzemaili, özel program dahilinde çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou'nun tedavilerine devam edildi.

Sakat futbolcuların durumu

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumuyla ilgili açıklama yaptı.

İnce, Wesley Sneijder ve Chedjou'nun hafif sakatlıklarının olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Sneijder'in uzun zamandır ayağında ağrı olan bir bölge var. Oraya özel bir iğne çalışması yapmıştık, onu tamamladık. Bundan dolayı perşembe günü antrenmana çıkmayacak, dinlendirilecek. Cuma günü için şimdilik bir şey söyleyemeyiz. Chedjou'nun da dizinde ara ara bir problemi söz konusu ancak bizi çok ürküten bir durumu yok. Sadece tedbir amaçlı dinlendirdik. Onunla alakalı da cuma gününe dair bir şey söyleyemem. Teknik ekiple oturup bu iki oyuncunun maça çıkıp çıkamayacağını konuşacağız."

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında burnunda kırık oluşan Veysel Sarı'nın ilk müdahalesinin saha içinde yapıldığını belirten Yener İnce, "İlk müdahalede kırığı yerine oturttuk, akşam da kulak-burun-boğaz ekibimiz gördü. Onlar da bir sorun olmadığını söylediler. Estetik amaçlı ileride belki bir müdahale olabilir ancak şimdilik cerrahi müdahale düşünmüyoruz. Perşembe günü antrenmanlara çıkmaya başlayacak" diye konuştu.

İnce, uzun süredir takımdan ayrı olan Dzemaili'nin özel program dahilinde antrenman yaptığını vurgulayarak, "Milli takımda çok ciddi bir yırtık yaşamıştı ancak problemi büyük oranda çözdük. Hatta oynayabilecek duruma geldi. Ancak ilerideki futbol hayatını etkileyemeyecek bir tedavi süreci uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakırköy Belediye Başkanı'ndan Galatasaray'a ziyaret

Bu arada Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Galatasaray futbol takımını ziyaret etti.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın konuğu olan Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile de bir araya geldi.

Davetlilere akşam yemeğinde Albayrak ve Hamzaoğlu'nun yanı sıra Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de eşlik etti. Burak Yılmaz ise tesislerden ayrılmadan önce yemeğe katılarak davetlilerle fotoğraf çektirdi.

Hamza Hamzaoğlu, Kerimoğlu'na Galatasaray forması hediye etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz