Futbol

Galatasaray şampiyonluğunu kutladı

26 Mayıs 2015 Salı 09:29 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2015 Salı 09:39

Teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluğu Ortaköy'de bir gece kulübünde kutladı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine bir hafta kala mutlu sona ulaşan Galatasaray, şampiyonluğunu kutluyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'e puan kaybetmesiyle şampiyon olan sarı-kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular, Ortaköy'de bir gece kulübünde düzenlenen eğlenceye katıldı.

Galatasaraylı futbolculardan Umut Bulut, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Allah'a şükürler olsun. Çok stresli ve zor bir sezon geçirdik. Bu sezon kazandığımız şampiyonluğun çok büyük anlamı var. Zor dönemden geçerken 4. yıldızı kazandık. Tarihe geçtiğimiz için çok mutluyum. Bütün taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

Emre Çolak da şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür ederek, "Ben de buna katkı sağladıysam ne mutlu bana. Bu şampiyonluğun en önemli anlamı 4. yıldızdı. Onun için ayrıca mutluyum. 4. yıldızın dövmesini yapacağım" ifadelerini kullandı.

Aydın Yılmaz ise şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "4. yıldız ve şampiyonluk tüm camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başında hep birlikte bir söz verdiklerini söyleyen Burak, "Kimileri alay etti, kimileri dalga geçti, kimileri de yanımızda oldu. Biz söz verdik ve sonuna kadar da inandık. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Biraz da duygusal anlar yaşıyorum. Dördüncü yıldız hepimize hayırlı olsun" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, "Duygularımı ifade edemiyorum. Bu anlatılmaz, gerçekten yaşanması lazım. Çok fazla söyleyecek şey bulamıyorum. Bunu sonuna kadar kutlayalım" değerlendirmesinde bulundu.

Yekta Kurtuluş, yaşadığı mutluluğu vurgulayarak, "Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak başka bir duygu. Bunu taraftar olarak da futbolcu olarak da yaşadım. Ama futbolcu olarak yaşamak en üst seviyeydi. Bizim için büyük bir şampiyonluk oldu. Yine bir ilki başardık. Galatasaray ilklerin takımıdır ve bunu bir kez daha gösterdik" diye konuştu.

Olcan Adın, "Bizimle dalga geçtiler, 'kek kalıbının içine girdiler' dediler. Şu anda gördük. Sonuç ortada. İnanılmaz keyfili, mutlu ve gururluyuz. Çünkü hep beraber başardık. Bunun sevincini anlatamayız. O kadar gururluyuz ki. Hepimiz ağlayacak gibiyiz."

Tarık Çamdal ise, "Çok mutluyum. Şampiyon olduk. Şükürler olsun çok güzel bir işe imza attık" ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera yaptığı açıklamada, "Ne kadar mutlu olduğumu sesimden anlayabilirsiniz. Bağırmaktan sesim gitti. Galatasaray formasıyla 3. kez şampiyonluk yaşıyorum. Benim için çok büyük bir onur. Ama bu senin önemi diğerlerinden çok daha fazla. Sene boyunca bir çok zorluk yaşandı" değerlendirmesinde bulundu.

Alex Telles ise yaşanılan şampiyonluğun kendisi için çok anlamlı olduğunu aktararak, "Geçen sene şampiyonluk yaşayamamıştık ama şükürler olsun ki böyle zor bir senede mutlu sona ulaştık. Tanrı bize bunu nasip etti" şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz