Futbol

“Galatasaray şu an ligin en iyi takımı”

09 Mart 2020 Pazartesi 16:20 - Son Güncelleme 09 Mart 2020 Pazartesi 16:52

Galatasaray maçının ardından izin yapan Sivassporlu oyunculardan Mamadou Samassa ve Fernando Andrade havalimanında TRT SPOR’a konuştu.

Samassa "Galatasaray çok büyük bir takım. Beraberlik bu maçta hem bizim için hem de Galatasaray için iyi bir skor oldu. Maçın ilk 6 dakikalık bölümünde biz çok iyi başladık. Sonra Galatasaray öne geçti ama biz de güçlü bir şekilde geri dönmeyi başardık. İkinci yarıda da rakibimizden daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim" açıklamasını yaptı.  

"Galatasaray’da Falcao, Lemina, Seri ve Onyekuru gibi birçok yıldız isim var. Bana göre belki de Galatasaray şu an ligin en iyi takımı. Bu aldığımız puan bizim çok önemli" ifadesini kullanan tecrübeli kaleci "Saracchi ve Emre Kılınç arasındaki pozisyonu göremedim o anda oraya uzak bir mesafedeydim ama maçtan sonra Emre’nin aldığı darbeyi gördüm" dedi. 

Samassa şampiyonluk yarışı hakkında da şöyle konuştu: Şampiyonluk yarışı için şu an bir şey söylemek için erken. Fikstür avantajımız var ama şampiyonluk yarışı içinde olan takımların hepsi iyi bir grafik yakaladı. Şampiyon olabilir miyiz evet olabiliriz ama bunun kolay olmadığını ve olmayacağını tüm takım olarak biliyoruz. Biz şu anda alabildiğimiz kadar puan almaya konsantre olduk"

Andrade: Seri’nin ayağıma çok sert bir müdahalesi oldu

Penaltı pozisyonu hakkında açıklamada bulunan Fernando Andrade ise pozisyonda Seri’nin ayağına çok sert bir darbesinin olduğunu ifade etti.

Andrade, “Pozisyon içinde Seri’nin ayağıma çok sert bir müdahalesi oldu. Zaten sonrasında sakatlıkta yaşadım bir süre. O an için pozisyonun ceza alanı içerisinde mi yoksa dışında mı olduğunu anlamadım. Ama maçtan sonra televizyondan gördüğümde pozisyonun ceza alanı içinde ve penaltı olduğunu gördüm” dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz