Futbol

Galatasaray'a coşkulu karşılama

08 Ocak 2014 Çarşamba 17:28 - Son Güncelleme 08 Ocak 2014 Çarşamba 17:32

Galatasaray, sezonun ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'ya gitti.

10 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaray, sezonun ikinci yarısı için ilk antrenmanını yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan teknik adamlarla Antalya'da yaptığı toplantıya katılan teknik direktör Roberto Mancini ve antrenör Tugay Kerimoğlu'nun yer almadığı antrenmanda, futbolcular kondisyoner Ivan Carminati yönetiminde koşu ve fiziksel çalışmalar gerçekleştirdi.

Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop ise antrenmana katılmadı.

Antalya kampı başlıyor

Sarı kırmızılı takım, antrenmanın ardından devre arası kampı için özel uçakla Antalya'ya gitti. Antalya Havalimanı'nda yaklaşık 200 sarı-kırmızılı taraftarın coşkuyla karşıladığı Galatasaray, kamp yapacağı otele gitti.

Sarı-kırmızılılarda Didier Drogba, Fernando Muslera, Felipe Melo ve Burak Yılmaz'ın Antalya'da yapılacak kampa bu akşam katılacağı duyurulurken, Engin Baytar'ın ise kamp kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Çalışmalarını Antalya'da gerçekleştireceği kampla sürdürecek olan Galatasaray, Trabzonspor, Ajax ve Celtic'in yer aldığı Türk Hava Yolları Antalya Cup turnuvasına da katılacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : Galatasaraykamp
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz