Futbol

Galatasaray'a Telles'ten kötü haber

10 Mayıs 2016 Salı 16:03 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2016 Salı 13:12

İnter'in satın almadığı Brezilyalı oyuncu için teklif bekleniyor.

Galatasaray'a Alex Telles'ten kötü haber geldi. Satın alma opsiyonu Inter'de olan Brezilyalı oyuncu için İtalyan kulübü bu hakkını kullanmıyor. Oyuncuyu satarak gelir elde etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, başka kulüplerden teklif bekleyecek.

Sezon başı Inter'e kiralık olarak giden Telles'ten beklenen haber gelmedi. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran İtalyan ekibinin, bu hakkını kullanmayacağı kesinleşti.

Maddi anlamda zorluklar yaşamak istemeyen Inter yönetimi, Brezilyalı oyuncu için belirlenen 8,5 milyon avroluk bonservis bedelini ödemek istemediğini bildirildi.

Caner Erkin İnter'e doğru

Caner Erkin'i transfer etmeye hazırlanan Inter, Telles'i tekrar kiralama seçeneğini de düşünmüyor. Telles'in Galatasaray'a dönerek, önümüzdeki sezon forma giymesi gündeme gelirken, İtalya'dan başka kulüplerin kiralık teklifinde bulunabileceği belirtildi.

Wolsburg iddiası...

Brezilyalı oyuncu için Bundesliga ekiplerinden Wolsburg'un da teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bruma dönüyor

Sezon başı Real Sociedad'a satın alma opsiyonuyla kiralanan Bruma için de İspanyol kulübü bu hakkını kullanmamıştı. Portekizli oyuncu, önümüzdeki sezon yeniden Galatasaray forması giyecek.

İspanya gazeteleri, Sevilla'nın genç oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katabileceğini yazdı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz