Futbol

Galatasaray'a veda etti

03 Ağustos 2016 Çarşamba 17:36 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:41

Taffarel, G.Saray'ın teknik heyetine ve oyuncularına veda yemeği verdi.

Galatasaray'daki görevinden ayrılan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetine ve oyuncularına veda yemeği verdi.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarı-kırmızılıların Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanının ardından bir veda yemeği düzenledi.

Yemekte, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in, Claudio Taffarel için bir teşekkür konuşması yaptığı belirtildi.

Sözlerine Taffarel'in takım ve kulüp tarihi için taşıdığı öneme vurgu yaparak başlayan Riekerink, "Geçen sene Taffarel ile çalıştığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Biliyorum ki Tafo'yu benden daha iyi tanıyorsunuz. Tafo'ya baktığınızda bir efsane görüyorsunuz. Onu çok özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Riekerink'in ardından konuşan Claudio Taffarel ise "Kesinlikle çok emin ellerdesiniz ve iyi bir hocayla çalışıyorsunuz. Çünkü Galatasaray, birlikte ve beraber olduğu sürece başarı gelir. Hocamız da bunun bilincinde. Başka takımlar daha çok transfer yapabilir ama bizim gücümüz beraberliğimizden geliyor. Hepinize bana verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Bu bir final değil, sadece bir ara" şeklinde değerlendirme yaptı.

Oyunculuk kariyerinde 1998'de Brezilya'nın Atletico Mineiro takımından Galatasaray'a transfer olan Claudio Taffarel, üç sezon kalesini koruduğu sarı-kırmızılı ekiple ikişer Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Taffarel, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferinde de kadroda yer aldı.

Taffarel, sarı-kırmızılı takımda kaleci antrenörü olduğu sezonlarda ise üçer kez Süper Lig, TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz