Futbol

Galatasaray'da asistler Ömer Bayram'dan

03 Şubat 2020 Pazartesi 11:25 - Son Güncelleme 03 Şubat 2020 Pazartesi 11:32

Galatasaray’da Ömer Bayram etkili futbolu ve asistleriyle göz dolduruyor. 28 yaşındaki futbolcu 8 gol pasıyla Süper Lig’in en çok asist yapan 3 oyuncusundan biri konumunda bulunuyor.

Galatasaray’da fark yaratan oyuncuların başında Ömer Bayram geliyor. 28 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı ekibin hücum zenginliğini arttırmasıyla ön plana çıktı.

Teknik direktör Fatih Terim’in vazgeçemediği isimlerin başında gelen Ömer Bayram asist özelliğiyle dikkati çekiyor. Ömer, 4-1 kazanılan Hes Kablo Kayserispor maçında 2 gol pasıyla kilit rol oynadı.

Asist sayısını 8'e çıkaran gurbetçi futbolcu, Medipol Başarşehirli Edin Visca ve Beşiktaşlı Caner Erkin ile birlikte Süper Lig’in en çok gol pası veren 3 oyuncusundan biri olmayı başardı.

Ömer Bayram daha önce Kasımpaşa, BTC Türk Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve HES Kablo Kayserispor maçlarında da takım arkadaşlarını golle buluşturmuştu.

Ömer Bayram’ın asist yaptığı 7 maçın 5'inde Galatasaray sahadan galip ayrılırken 2 maç berabere sona erdi.

28 yaşındaki futbolcu daha önce 2015-2016 sezonunda Kayserispor formasıyla 5 asist yapmıştı. Ömer bu sezon 1 kez de gol sevinci yaşadı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz