Futbol

Galatasaray'da bir şok daha!

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:27 - Son Güncelleme 19 Ocak 2015 Pazartesi 11:28

5 günlük devre arası kampı sarı-kırmızılı takıma pahalıya patladı.

Galatasaray'da savunmanın göbeği tamamen boşaldı. Sarı-kırmızı ekibin; Antalya kampında Uluslararası Royal Kupası'nda Brezilya 4. Lig ekiplerinden Guaratingueta ile oynadığı maçta sakatlanan Semih Kaya, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Alanya pahalıya patladı

Galatasaray'ın Alanya'daki 5 günlük devre arası kampı sarı-kırmızılı takıma fazlasıyla pahalıya patladı.
Sarı-kırmızılı ekibin savunmasının temel direği Semih Kaya, Alanya Stadı'nın bozuk zemininde oynanan Guaratingueta maçında sakatlandı.

Karşılaşmanın hemen başında sakatlık geçiren ve oyuna devam edemeyen Semih Kaya'nın İstanbul'da yapılan kontrollerinde, sol diz iç yan bağlarında 2. derece esneme ve kemik ödemi tespit edildi.

Tedavisine başlanan tecrübeli futbolcunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Savunmada alarm

Semih Kaya'nın sakatlığı sonrasında sarı-kırmızılı ekibin savunma göbeği tamamen boşalmış duruma geldi. Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması, yedek stoper Koray'ın sakatlığı ve bir diğer yedek stoper Gökhan Zan ile kulübün sorunlu durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesinde büyük sıkıntıya soktu. Galatasaray Yönetimi ise şimdi bir stoper transferi için bütün koşulları zorlamaya başladı.

Burak Yılmaz'ın tedavisi en az 3 hafta sürecek

Alanya kampı savunmanın iki isminin sakatlığına neden olurken, ayrıca Burak Yılmaz'ın River Plate maçında arka adalesinden sakatlanması devre arası kampının en zararlı takımı olarak Galatasaray'ı ortaya çıkardı. Burak Yılmaz'ın sakatlığının da iyimser olasılıkla bir aydan önce iyileşmesi zor gözüküyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz