Futbol

Galatasaray'da deprem!

24 Temmuz 2015 Cuma 11:23 - Son Güncelleme 24 Temmuz 2015 Cuma 11:32

Galatasaray'da o isim görevi bıraktığını açıkladı.

 
Galatasaray'da sürpriz gelişme…
Futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman, görevi bıraktığını açıkladı.
Tanman, yönetim kurulu üyeliğine ise devam edecek. 
Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman, görevi bıraktığını açıkladı.
 
Cüneyt Tanman, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamayla futbol şube sorumluluğunu bıraktığını açıkladı.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Hamza Hamzaoğlu ile direkt bağlantı kurmak istemesiyle bu kararı aldığını açıklayan Tanman, yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek

Artık A takım ile ilişkisinin olmayacağını belirten Cüneyt Tanman, "Başkan bundan böyle kendisi müdahil olmak istedi. Hoca ile o konuşacak. Aslında çok da sürpriz değil" ifadelerini kullandı.

Başkanın kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte bugüne kadar tüm işleri yürüttüklerini vurgulayan Tanman, "Bir takımda etkili görev yapabilmenin iki yolu vardır. Forma dağıtan isim ki burada teknik adam bu görevi üstlenir. İkincisi de para ilişkisini sağlayan isim. Bu ikisinin dışında bu sorumluluklarda yer almaya çalışırsanız ancak yancı olursunuz. Ben yancılığı kabul etmedim. Fonksiyonunuz olmadığı zaman ancak görüntü verirsiniz. Ben primi konuşamayacaksam, topa girmeyeceksem, kampa gitmemin de, bu görevi sürdürmemin de anlamı yok." şeklinde konuştu.
 
Bu konuyu Dursun Özbek ile konuştuğunu da belirten Cüneyt Tanman, "Sen gitme kampa, Mehmet gidecek dedi. Mali yükün altına kardeşi ile birlikte girdi. Ve bu şekilde olacak dedi. Biliyorsunuz Galatasaray’da başkanlık sistemi geçerlidir. Başkan ne derse o olur." dedi.
 
Bir soru üzerine Fenerbahçe’nin yıldız transferlerini de değerlendiren Tanman, "Tabii ki baskı yarattı Ama ben o kadar para harcatmazdım" diye konuştu.
 
Galatasaray’da tüm transferlerin sağlıklı kararlarla gerçekleştiğini vurgulayan Cüneyt Tanman, "UEFA kriterleri var. İnsanlar hep al diyor. Ama alırken de bir yandan elinizdeki kadroyu da azaltmak zorundasınız. Önünüzü görmeden nasıl devam edersiniz?" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz