Futbol

Galatasaray'da durmak yok

13 Şubat 2014 Perşembe 13:55 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 14:00

Sarı-kırmızılı takım, Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak yarı finale çıkan Galatasaray'da gözler, bu takım ile yapılacak lig maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'de 17 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Akdeniz ekibi ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü karşılaşmada forma giyen futbolcular yenileme, diğer oyuncular ise koşu ve geniş alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak şut ve hücum organizasyonları çalıştı.

Teknik direktör Mancini'nin, takımın hücum organizasyonları çalıştığı sırada futbolculara "Söylediğim şekilde gol atarsanız size bir hafta izin vereceğim" diye espri yaptığı belirtildi.

Keyifli geçen antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanın hemen başında yıldız futbolcu Didier Drogba'nın kaleye geçerek takım arkadaşlarının çektiği şutları kurtarmaya çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

Sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın tedavisine devam edilirken, sarı kart cezalısı olduğu için Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek Aurelien Chedjou ise özel program dahilinde çalıştı.

Türkiye Kupası'ndaki maçta adalesinde zorlanma olan ve salonda çalışan Oğuzhan Kayar'ın durumunun çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Endoğan Adili takımla çalıştı

Sarı-kırmızılı takımın devre arasında renklerine katmak istediği ancak transferini sonuçlandıramadığı Endoğan Adili, antrenmanda takımla çalıştı.

Adili'nin, kulübü Basel'den alınan izinle antrenmanlara katıldığı kaydedildi.

Galatasaray'ın Türk statüsünde oynatmak için çalışmalarını sürdürdüğü 19 yaşındaki futbolcu, şut çalışmasında attığı güzel gollerle dikkati çekti.

Bu arada, Bosna Hersek Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Elvir Balic'in takip ettiği antrenmanı, Macaristan'da futbol oynayan teknik direktör Roberto Mancini'nin 21 yaşındaki oğlu Andrea Mancini de izledi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz