Futbol

Galatasaray'da iç transfer hareketliliği

01 Mart 2021 Pazartesi 12:56 - Son Güncelleme 01 Mart 2021 Pazartesi 13:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray’da yönetim, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi, Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak. Yönetim, Belhanda'ya da yeni teklif yaptı.

Galatasaray’da gündem, iç transfer... Yönetim, şampiyonluk mücadelesiyle birlikte iç transfer için de yoğun mesai harcıyor. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi, Fernando Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde 300'üncü Süper Lig maçına çıkan Uruguaylı file bekçisinin kontratı sezon sonunda bitiyor.

Yönetim, Galatasaray tarihinin en çok kupa kazanan yabancı futbolcusu olan Muslera’nın sözleşmesini bir an önce yenilemek istiyor.

34 yaşındaki Muslera ile yapılan görüşmelerde 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya yakın olunduğu belirtildi.

Muslera’nın, Galatasaray’da kalmayı çok istediği ve yapılacak yeni sözleşmede ücretinde ciddi bir indirime gideceği öğrenildi.

Belhanda'dan yanıt bekleniyor

Diğer yandan yönetim, Younes Belhanda'dan da yanıt bekliyor. Kontratı sezon sonunda bitecek Faslı futbolcuya, yeni sözleşme teklifi yapıldı.

Yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanan Belhanda’ya bu miktarın yarısına yakın bir ücret önerildiği kaydedildi.

31 yaşındaki futbolcunun, teklife henüz yanıt vermediği ifade edildi. Belhanda teklifi kabul etmemesi durumunda, 30 Haziran itibari ile serbest kalacak.

Yönetimin, sözleşmesi bitecek olan Emre Akbaba ve Ömer Bayram ile de yeni kontrat imzalayacağı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz