Futbol

"Galatasaray'da ilk kez o bölgede tek oynadım"

13 Eylül 2020 Pazar 00:36 - Son Güncelleme 13 Eylül 2020 Pazar 02:32  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yi 3-1 yenen Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, "İlk defa Galatasaray formasıyla o bölgede tek oynadım. Her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK karşısında orta sahada gösterdiği performansla göz dolduran Taylan Antalyalı, maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Antalyalı, pozisyon ayırt etmeksizin Galatasaray formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını kaydederek, şunları söyledi: 

"Bu sene daha farklı bir pozisyonda başladım. Geçen sene zaman zaman farklı pozisyonlarda görev almıştım. Formayı giydiğim sürece en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum formamı. Bugün de takım olarak iyi ve istekli başladık. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Bugün galibiyetle başlamak hem takım için hem de benim için oldukça mutluluk verici. Sezon başı antrenmanlarda Fatih hocamız beni bu bölgede denemişti. Hem Fatih hocamız hem yardımcı hocalarımız gerekli şeyleri bana söylüyorlardı. Bugün uygulamaya çalıştım. İlk defa Galatasaray formasıyla o bölgede tek oynadım. Her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hangi bölgede oynarsam oynayayım Galatasaray formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz