Futbol

Galatasaray'da kritik toplantı

29 Ağustos 2017 Salı 10:56 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2017 Salı 11:01

Galatasaray, transferde son hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün ile teknik direktör Igor Tudor'un yapacağı toplantıda, takımdan gönderilecek oyuncular belli olacak.

Yapılacak toplantı öncesi Galatasaray'da gözler ayrılacak oyunculara çevrildi. Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Nigel De Jong, Luis Cavanda, Ryan Donk ve Hakan Balta takımdan ayrı çalışmaya devam ediyor. Yönetim, dört oyuncuyla da yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor.

Hırvat teknik adam ayrıca, Lionel Carole, Emrah Başsan ve Tarık Çamdal'a teklif gelmesi durumunda, değerlendirilmesini istiyor. Cenk Ergün - Igor Tudor zirvesinden, bu yedi isimle ilgili karar çıkması bekleniyor.

Asamoah transferi

Sarı kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Juventuslu Asamoah'ta da sona yaklaştı. İtalyan ekibi, Ganalı oyuncunun yerine kadrosuna katmak istediği Spinnazola'nın, Atalanta'dan ayrıldığını duyurdu.

Bu transferin gerçekleşmesiyle, Asamoah'ın yakın zamanda Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

Manchester City'den Denayer'i kiralamak isteyen Sarı kırmızılılar, bu konuda da büyük aşama kaydetti. Yönetim, Denayer transferini de kısa sürede çözümlemeyi planlıyor. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz