Futbol

Galatasaray'da ocak operasyonu

28 Kasım 2019 Perşembe 09:56 - Son Güncelleme 28 Kasım 2019 Perşembe 14:41

Galatasaray’da gözler Ocak ayına çevrildi. Ligde ve Avrupa’da beklentilerin altında kalan sarı kırmızılılar, devre arası transfer çalışmalarına hız verdi.

Süper Lig’in ikinci yarısına güçlü bir şekilde girmek isteyen Galatasaray’da tüm planlar Ocak ayına göre yapılıyor. Sarı kırmızılılar bu doğrultuda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Teknik Direktör Fatih Terim, devre arasında büyük bir operasyona hazırlanıyor. Ocak ayında değişime gideceklerini dile getiren Terim, birçok mevkiye takviye istiyor.

İlk olarak sakatlığı sebebiyle sözleşmesi dondurulacak olan Luyindama’nın yerine savunmaya transfer yapılacak.

Nazım Sangare ve Onyekuru atağı

Sarı Kırmızılılar, Brezilyalı sağ beki Mariano’ya gelecek teklifleri de değerlendirecek. Bu bölge için düşünülen ilk isim Antalyasporlu Nazım Sangare.

Galatasaray, Japon sol beki Nagatomo ile de yollarını ayrılabilir. Teknik Direktör Fatih Terim, ligin ikinci yarısında Martin Linnes’i kullanmayı planlıyor.

Galatasaray’da en büyük değişim ise orta sahada yaşanacak. Henry Onyekuru için temaslarını sıklaştıran sarı kırmızılılar, Nijeryalı oyuncuyu kiralamak istiyor.

Arda dönüyor

Galatasaray’da merakla beklenen transfer ise Arda Turan. Sarı Kırmızılı takımın altyapısınından yetişen 32 yaşındaki futbolcunun yeniden yuvaya dönmesi gündemde.

Galatasaray, Younes Belhanda’ya gelecek teklifleri de değerlendirmeye alacak. Finansal Fair Play kurulları gereği satmadan oyuncu alamayan sarı kırmızılılar, Faslı futbolcunun satışı halinde oradan gelecek parayı transfere ayıracak.

Diagne dönebilir

Galatasaray’ın sezon başında Club Brugge’a kiralık gönderdiği Mbaye Diagne’nin de takıma geri dönebileceği konuşuluyor.

Falcao ve Andone’nin sakatlıkları nedeniyle bu seçenek, masada duruyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz