Futbol

Galatasaray'da pandemi önlemleri

07 Haziran 2020 Pazar 12:20 - Son Güncelleme 07 Haziran 2020 Pazar 12:27

Galatasaray, pandemi sürecinde seyahatlerde önlemleri daha da arttırıyor. Sarı kırmızılılar, bazı deplasmanlara maç günü gitmeyi planlıyor.

Galatasaray'da, Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları devam ediyor. 28 Nisan'dan bu yana yoğun tedbirlerle çalışan ve sadece bir pozitif vakanın görüldüğü sarı kırmızılılarda, lig sürecinde önlemler artarak devam edecek.

Galatasaray teknik heyetinin, bazı deplasmanlara maç günü gitmeyi planladığı öğrenildi. Sezonun kalanında 5 deplasman maçı oynayacak sarı kırmızılılar, ulaşım ve konaklamada ortaya çıkabilecek riskleri minimuma indirmek istiyor.

Maç günü gidilecek olan deplasmanlar henüz netlik kazanmazken, uçuş süresinin kısa olabileceği dış saha maçlarına karşılaşma günü gidilmesinin gündemde olduğu belirtildi.  Diğer yandan teknik heyet, futbolcuların koronavirüs önemlerine verdiği reaksiyondan memnun. Daha önce takımı izole etmek için kamp fikrinin düşünüldüğü Galatasaray'da, oyuncuların tesis içi ve tesis dışındaki hijyen kurallarına bağlı kalmalarından dolayı kamp fikrinden vazgeçildiği ifade edildi.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz