Futbol

Galatasaray'da stoper sıkıntısı

05 Haziran 2020 Cuma 09:43 - Son Güncelleme 05 Haziran 2020 Cuma 15:49

Marcao'dan gelen sakatlık haberi, Galatasaray'da stoper krizini gündeme getirdi. Yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak Brezilyalı oyuncunun yokluğu, teknik heyeti düşündürüyor.

Süper Lig’in son 8 haftası öncesinde Galatasaray'da stoper sıkıntısı yaşanıyor. İç yan bağlarında ikinci derece yırtık olan Marcao, en az 3 ile 5 hafta arasında forma giyemeyecek.

Brezilyalı futbolcunun yokluğu, teknik direktör Fatih Terim’i düşündürüyor.

Uzun süren sakatlığı nedeniyle devre arasında lisansı askıya alınan Christian Luyindama da kalan haftalarda görev yapamayacak. İki deneyimli futbolcunun olmayışı, Terim’i yeni arayışlara itecek.

Lig maçları ertelenmeden önce kadro istikrarını yakalayan deneyimli teknik adam, Marcao'nun sakatlığı sonrasında mecburi değişiklik yapacak.

Emin Bayram alternatifi

Stoper mevkiinde haftalardır Ryan Donk-Marcaô ikilisine şans veren Fatih Terim’in, Hollandalı futbolcunun yanında Ahmet Çalık’ı oynatması bekleniyor. Bu oyuncuların alternatifi ise genç Emin Bayram…

Galatasaray'da bu sezon savunmada en fazla süreyi Donk ve Marcao aldı. Lyundama 885, Ahmet Çalık ise 382 dakika lig maçlarında sahada kaldı.

Emin Bayram ise 19’uncu haftadaki İttifak Holding Konyaspor mücadelesinin son saniyelerinde oyuna girmişti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz