Futbol

Galatasaray'dan Başakşehir ve Kasımpaşa'ya stat teşekkürü

24 Ağustos 2021 Salı 15:17 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2021 Salı 15:32  |  Kaynak : AA

Galatasaray, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübüne 2 maçlığına stadını kullanımlarına sundukları için teşekkür etti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde oynayacağı Randers maçı için stadını kullandıracak olan Kasımpaşa'ya da teşekkür etti.

Galatasaray Kulübü, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübüne Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı 2 maçlığına kullanımlarına sundukları için teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nın zemin çalışmaları sürecinde kendimizi evimizde hissettiren, 28 Temmuz'daki Galatasaray-PSV Eindhoven ve 5 Ağustos'taki Galatasaray-St. Johnstone maçlarımızı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamamızı sağlayan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ ve kulüp yönetimine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan bir teşekkür mesajı da Kasımpaşa'ya geldi.

Mesajda, "26 Ağustos 2021 Perşembe akşamı Danimarka’nın Randers takımı ile karşı karşıya geleceğimiz UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında bize ev sahipliği yapacak olan Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadını kulübümüze tahsis eden, Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Sayın Turgay Ciner ve kulüp yönetimine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz