Futbol

Galatasaray'dan transfer harekatı

15 Kasım 2015 Pazar 14:45 - Son Güncelleme 15 Kasım 2015 Pazar 14:02

Galatasaray'da ara transfer için isimler yavaş yavaş netleşiyor.

Galatasaray transferde kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar Hamza Hamzaoğlu’nun sunduğu rapor doğrultusunda başta santrafor olmak üzere bir kaç kaliteli isimle kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Joel Campbell

Önceliği forvet oyuncusunu veren Galatasaray'da gündemdeki isim Arsenal'in Kosta Rikalı futbolcusu Joel Campbell... İngiliz ekibi de oyuncunun ayrılmasına sıcak bakıyor.

Simone Zaza

Sarı-kırmızılılar İtalya Serie A ekiplerini de takibe aldı. Yönetim, Juventus'ta 3'üncü forvet olan Simone Zaza için siyah-beyazlı kulübün kapısını çalacak.

Felipe Melo'nun kiralandığı dönemden bu yana Juventus ile iyi ilişkileri olan sarı-kırmızılı kulüp Zaza için görüşmeler yapacak. Juventus'un da Zaza'yı kiralamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında...

Leonard Kweuke

Geçtiğimiz günlerde "Galatasaray'da oynamak isterim" açıklaması yapan Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke de gündemdeki isimlerden.... Ancak, Karadeniz ekibinin istediği yüksek bonservis bedeli bu transferi çıkmaza sokuyor.

Nigel De Jong

Sarı-kırmızılıların ön libero için düşündüğü aday ise Nigel De Jong... Milan'da forma şansı bulamayan Hollandalı futbolcu ile irtibata geçilecek. Transferde Sneijder'i aracı yapmak isteyen yönetim bu sayede elini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Donk

Sarı-kırmızılıların orta alan için düşündüğü isimler arasında Kasımpaşalı Donk da bulunuyor.

Oyuncunun performansını yakından takip eden Galatasaray yönetimi, Donk'un bonservis bedelinin belirlenmesini bekliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz