Futbol

Galatasaray'dan transfer taarruzu

26 Temmuz 2020 Pazar 11:53 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2020 Pazar 11:59

Galatasaray, transferde hareketli günler yaşıyor. Sarı kırmızılılar eski futbolcuları Arda Turan, Caner Erkin, Semih Kaya ve Emre Çolak ile anlaşma sağladı.

Galatasaray, transferde elini çabuk tutmak istiyor. Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, sürpriz hamlelere imza attı.

Galatasaray, eski futbolcuları Arda Turan, Caner Erkin, Semih Kaya ve Emre Çolak ile anlaşma sağladı.

Dört futbolcununda kulüpleri ile olan sözleşmeleri sona erdiği için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.

Diğer yandan Galatasaray'ın Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu ve Omar Elabdellaoui ile de ön protokol imzaladığı belirtildi.

Sarı kırmızılıların bir diğer eski futbolcusu Sinan Gümüş ile birlikte, milli stoper Kaan Ayhan ve lige veda eden Hes Kablo Kayserispor'lu Bernard Mensah'ın transferleri için de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Galatasaray'da yeni sezonda gidecek ve kalacak futbolcularda netlik kazanmaya başladı.

Babel, Falcao, Diagne ve Feghouli'nin takımda kalacağı ifade edildi. Feghouli'ye cazip bir teklif gelmesi halinde ise yönetimin düşüneceği kaydedildi. 

Fatih Terim'in yeni sezonda ısrarla kadroda görmek istediği Seri içinde, kulübü Fulham'la 1 yıl daha kiralanması konusunda görüşmelere başlanması bekleniyor. Kiralık sözleşmesi biten Lemina'nın yeni sezonda Galatasaray'da olmayacağı, Belhanda ile de yolların ayrılacağı ifade edildi. 

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz