Futbol

Galatasaray'dan UEFA açıklaması

04 Aralık 2015 Cuma 18:04 - Son Güncelleme 04 Aralık 2015 Cuma 16:58

Galatasaray Kulübü UEFA görüşmeleriyle ilgili açıklamada bulundu.

UEFA Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde görüşmeler yapmak üzere İsviçre'ye giden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyetin, mevcut durumun nasıl düzeltileceği yönünde UEFA tarafına çeşitli projeler sunduğu açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüple UEFA arasında Finansal Fair Play kapsamında devam eden görüşmelerden birinin daha UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirildiği bildirildi.

Türk kulüplerinin gelirlerine negatif etki yapan son ekonomik gelişmelerin aktarıldığı toplantıda, geçmiş dönemlere ait rakamların da masaya geldiği vurgulanarak, "Özellikle Finansal Fair Play'e uyum kapsamında UEFA'dan 2 yıl ek süre alındıktan sonra, o dönemdeki yönetimlerce imza atılan icraatlar sorgulandı; sebepleri ve kulübün mali tablosu üzerindeki etkileri tek tek ele alındı. Galatasaraylı yöneticiler, mevcut durumun nasıl ve hangi vadede düzeltileceğini, yeni gelir modelleri ve projelerle UEFA tarafına detaylı olarak aktardı" ifadeleri kullanıldı.

UEFA nezdinde bir sonraki görüşmenin 2016'nın şubat ayında yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz