Futbol

"Galatasaray'ın neredeyse şutu yok"

15 Aralık 2015 Salı 00:00 - Son Güncelleme 14 Aralık 2015 Pazartesi 22:03

Derbi maçın ardından Beşiktaşlı futbolcular Gomez ve Rhodolfo konuştu.

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Mario Gomez, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçta galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Gomez, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirerek, "Hafta içinde hiç hak etmediğimiz bir şekilde Avrupa Ligi'nin dışında kaldık. Hayal kırıklığı yaşadık. Bu akşam iyi bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Takım halinde iyi bir performans göstererek, son ana kadar oyunun içinde kaldık. Doğru bir yoldayız, inanıyorum bu yolda devam edeceğiz" diye konuştu.

Alman futbolcu, Galatasaray karşısında iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini vurgulayarak, "Golden hemen sonra çok çabuk bir şekilde karşılık verdik. Tamamıyla kazanmayı hak ettik. 90 dakika boyunca oyunda biz üstündük. Galatasaray'ın neredeyse kaleye şutu yok. Maç 4-0'a gidebilirdi" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de iyi sezon geçirdiklerini anlatan Gomez, şunları kaydetti:

"İyi bir yolda ilerliyoruz. Çok sıkı bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Her maçın hakkını vermemiz gerekiyor. Şimdiye kadar işler yolunda gitti. Bugüne kadar doğru işler yaptık. İyi bir sezon geçiriyoruz. Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek, bu performansı arttırarak devam ettirmemiz gerekiyor."

Alman futbolcu, son yıllardaki en skorer performansını sergilemesiyle ilgili bir soru üzerine, "Şu anda tadını çıkarıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Geçmişe bakmıyorum. Gol atmam da önemli değil, burada önemli olan takımın kazanması" değerlendirmesinde bulundu.

Rhodolfo: "Olumsuz senaryolara bakmıyoruz"

Beşiktaşlı futbolcu Luiz Rhodolfo da taraftarlarının desteğiyle derbiden galibiyetle ayrıldıklarını anlatarak, şunları söyledi:

"Sporting Lizbon maçında talihsiz bir 10 dakika yaşadık ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Aslında o maçta iyi oynadık, galibiyet bizim hakkımızdı ama olmadı. Derbi de bizim için önemliydi. Yenilebilirdik de ama sonuç olarak sahadan galibiyetle ayrıldık. Olasılıklarla değil, kesin sonuçlar üzerinden konuşmak lazım. Fazla olumsuz senaryolara bakmıyoruz. Bu maçı kazandık ve stattan lider olarak ayrılıyoruz."

Brezilyalı futbolcu, takımlarında iyi bir birlikteliğin olduğunu belirterek, "Şampiyonluk için oyuncuların kendi aralarında birlik oluşturması lazım. Lig ilerledikçe daha iyiye gidiyoruz. Bugün sahada iyi bir gelişme vardı. Oyuna sonradan giren oyuncular bile ne kadar birlik olduğumuzu gösterdi. Gökhan Töre'nin attığı gol vardı. Bütün takımı kutlamak lazım, çok güzel bir gündü" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz