Futbol

Galatasaray'ın Seri ısrarı sürüyor

30 Ağustos 2020 Pazar 13:00 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2020 Pazar 13:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, Seri ısrarı devam ediyor. Lemina, Fulham’a transfer olursa; Fildişili oyuncu konusunda yönetimin eli güçlenecek.

Galatasaray’ın, Jean Michael Seri ısrarı sürüyor. Orta saha transferini sonuçlandırmak isteyen yönetimih, Fildişili oyuncu ile ilgili beklentisi devam ediyor.

Lemina, Fulham’a transfer olursa; Seri’nin Galatasaray’a gelme şansının aratacağı belirtiliyor. Yönetimin Fulham ile Fildişi Sahilli futbolcuyu kiralamak için bir kez daha görüşeceği öğrenildi. 

Galatasaray’ın, Fransa Ligi’nden de talipleri olan Seri’yi geçen sezondan daha düşük bir maliyetle kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Marcao’nun sosyal medya hesabından Newcastle United'ı takip etmesi transfer iddialarını gündeme getirdi. Şimdiye kadar Brezilyalı oyuncu için kulübe resmi bir teklif gelmediği belirtildi.

Teknik heyetinde takımda kalmasını istediği Marcao için en az 15 milyon avroluk bonservis belirlendiği gelen haberler arasında. Bu arada Galatasaray kulübü, Fenerbahçe derbisinin seyircili oynanması için başvuru yaptı.

Yönetim, ligin ikinci yarısında derbinin seyircili oynanacak olmasından dolayı eşit şartlar gözetilerek maçın seyircili olmasını talep ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz