Futbol

Galatasaray'ın Trabzonspor maçı 11'inde kimler olacak?

10 Eylül 2021 Cuma 11:18 - Son Güncelleme 10 Eylül 2021 Cuma 11:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçı öncesinde 11'ini oluşturmaya çalışıyor. 5 futbolcunun yokluğu, tecrübeli teknik adamı düşündürüyor.

Galatasaray'da Trabzonspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Kritik karşılaşma öncesinde teknik direktör Fatih Terim, sahaya çıkaracağı 11’ini netleştirmeye çalışıyor.

Eksik oyuncu sayısının 5'e yükselmesi, tecrübeli teknik adamı alternatif arayışına itti. Arda Turan, Boey, Feghouli ve Barış Alper Yılmaz sakatlıkları, Marcao ise cezası nedeniyle Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Fatih Terim, kaleyi kime teslim edeceğini de henüz belirlemedi. Uruguay'ın Ekvadoru 1-0 yendiği maçta 90 dakika forma giyen Fernando Muslera'nın uzun bir yolculuktan dönecek olması deneyimli teknik adamı düşündürüyor.

Terim, Muslera ile yapacağı son görüşmenin ardından tercihini yapacak. Sağ bekte sakatlığı bulunan Boey’in yerine De Andre Yedlin, sol bekte ise Aanholt olacak. Stoper ikilisi, Luyindama ve Nelsson’dan oluşacak.

Fatih Terim'in savunmanın önünde Berkan ve Taylan'a forma vermesi bekleniyor.

Galatasaray’ın hücum kurgusunda da değişiklikler olacak. Cicaldau’yu forvet arkasında kullanmayı planlayan Terim, sol kanatta Kerem’e şans verecek.

Kasımpaşa ve Rumen ekibi Farul Constanta ile yapılan hazırlık maçında forvet arkasında oynayan Morutan’ın ise sağ kanatta görev alabileceği kaydedildi.

Sarı-kırmızıların ileri ucundaysa Mbaye Diagne'nin forma giyeceği gelen haberler arasında.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz