Futbol

Galatasaraylı yıldıza Juve kancası!

29 Aralık 2014 Pazartesi 09:43 - Son Güncelleme 29 Aralık 2014 Pazartesi 09:47

Juventus, Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalabilir.

İtalya'nın en önemli spor gazetesi La Gazetta dello Sport, Juventus'un Ocak ayında Galatasaraylı Wesley Sneijder için harekete geçeceğini iddia etti.

La Gazetta dello Sport’un haberine göre Inter’e oynadığı dönemde çok iyi bir performans sergileyen ve Galatasaray’ın yolunu tutan Wesley Sneijder, Massimiliano Allegri’nin hücum hattını güçlendirmesini sağlayabilir.

Allegri Sneijder’i hücum hattını besleyecek ve forvet oyuncularına uyum sağlayabilecek en uygun kişilerden biri olduğunu düşünüyor.

Galatasaray’da bu sezonun bir döneminde forma istikrarı sağlayamayan Sneijder, Hamzaoğlu’nun gelişiyle yeniden sahalara döndü.

Hollandalı yıldız futbolcu Ocak 2013’te 7,5 milyon Euro transfer bedeliyle transfer olduğu Galatasaray’da 54 maçta 18 gole imza attı. Galatasaray’ın son kez şampiyon olduğu 2012-13 sezonunda Sneijder de 4 farklı ligde şampiyonluk yaşayan bir futbolcu oldu. Hollandalı 10 numara daha önce Ajax, Real Madrid ve Inter’de de bu duyguyu tatmıştı.

Eğer Galatasaray Sneijder’i bırakmaz ise Juventus, Bayrenli Xherdan Shaqiri’ye ya da Hull City’yle sorunlar yaşayan Hatem Ben Arfa’ya yönelecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz