Futbol

Gaziantepspor-Akhisar maçının ardından

04 Aralık 2016 Pazar 19:57 - Son Güncelleme 04 Aralık 2016 Pazar 17:00

Kartal: "Bu manzara bir kaç haftadır maalesef var" - Kafkas: "Hak ettiğimiz bir maçı kazandığımız düşünüyorum"

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, çok üzgün olduğunu söyledi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında ortada giden bir maç izlediklerini belirtti.

Soyunma odasına 1-0 üstün gittiklerini hatırlatan Kartal, şöyle konuştu:

"İkinci yarı istemediğimiz bir şekilde takım geriye yaslanmaya başladı. Bizde bunu gördük ve değişiklik yaparak biraz daha topun bizde kalmasını sağlayarak hem ataklarımızı geliştirmek hem de atağa kalkarak oynamamız gerektiğini oyuncularımıza söyledik. Kısmen de olsa bunu başardık ama bu arada rakipte bir iki tane pozisyona girdi. Bence maçın kırılma anı Ghilas ile yakaladığımız ikiye bir pozisyondu. Eğer onu atabilseydik 2-0 olacaktı. Bu manzara bir kaç haftadır maalesef var. Kayseri, Alanya ve bu maç aynı. Bu şekilde kırılma anlarında biz kırılıyoruz maalesef. Penaltıyı kurtaran Gökhan, golü atan Musa, kendi aralarında iletişim eksikliğinden dolayı alakasız bir gol yedik. Çok üzgünüz ama ben oyuncularımıza güveniyorum."

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın ilk yarısında iki takımın temkinli oynadığını ifade etti.

Sahanın zemininden şikayet eden Kafkas, oyuncuların çok zorlandığını bunun doğal olarak oyuna olumsuz yansıdığını vurguladı.

Maçı kazanmayı hak ettiklerini aktaran Kafkas, şunları kaydetti:

"Çok net pozisyonlara girdik. Frikikten bir gol yedik ve geriye düştük. İkinci yarıya baskılı başladık ve çok pozisyona girdik. Takım her geçen gün gelişiyor. Takım bana ben onlara alışıyorum. Üzerine koya koya giden bir takımımız var. Bu biraz sabır işi. Ben çok çalışanın çok şans alacağını düşünüyorum. Oyuncularımız da yavaş yavaş buna inanmaya başladı. İkinci devre için üç oyuncu takviyesi yapacağız. Ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz