Futbol

Gaziantepspor-G.Saray maçından notlar

28 Şubat 2016 Pazar 19:54 - Son Güncelleme 28 Şubat 2016 Pazar 19:30

Donk, Chedjou'nun sakatlığının ardından 28. dakikada oyuna girdi.

 Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptıkları mücadelede, yedekler arasında tuttuğu Donk'u, Chedjou'nun sakatlığının ardından 28. dakikada oyuna dahil etti.

Denizli, ligde bundan önce Trabzonspor ile yaptıkları maçın 11'inden 3 değişiklikle takımını Gaziantep'te sahaya sürdü.

Cezalı Podolski'nin yer alamadığı maç kadrosunda Donk ve Carole'ü yedekler arasında tutan Denizli, bu futbolcuların yerine Bilal Kısa, Yasin Öztekin ve Linnes'i 11 kişilik kadroya dahil etti. Sarı-kırmızılı ekipte cezalı Sneijder de kadroda yer almadı.

Galatasaray'da, Gaziantepspor karşısında kaleyi Muslera korurken, defansta Chedjou, Hakan Balta, Linnes ve Koray Günter maça başladı. Chedjou'nun yerine 28. dakikada Donk oyuna dahil oldu.

Sabri Sarıoğlu ve Bilal Kısa ikilisinin defansın önünde görev yaptığı sarı-kırmızılılarda, orta sahayı Yasin Öztekin, Selçuk İnan ve Olcan Adın üçlüsü oluştururken, ileri uçta Umut Bulut gol aradı.

Gaziantepspor'da ise sakatlıkları süren Arokoyo, Mustafa Durak ve Erdem Şen ise kadroda yer almadı.

Öte yandan Kamil Ocak Stadı'nda kale arkası tribünlerinin büyük oranda boş kalması dikkati çekti. Galatasaray taraftarı, kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurarak, takımlarına destek verdiler.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz