Futbol

Gaziantepspor'un yeni transferleri iddialı

14 Ocak 2016 Perşembe 16:00 - Son Güncelleme 14 Ocak 2016 Perşembe 14:03

Hürriyet Gücer ve İlhan Parlak iddialı açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a devre arasında transfer olan Hürriyet Gücer ile İlhan Parlak, sezon sonu hedeflerini açıkladı.

Orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yabancı olmadığı bir kulübe geldiğini ve yeniden Gaziantepspor forması giyeceği için sevinçli olduğunu dile getirdi.

Gaziantepspor'a 2010 yılı devre arasında geldiğini anımsatan Hürriyet Gücer, "Daha önce Gaziantepspor'a geldiğimde UEFA Kupası'na gitmiştik. Bu sene de o niyetle buradayım" dedi.

Takımda gençlerin çoğunlukta olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, ellerinden geldiği kadar gençlere tecrübelerini aktarıp katkı sağlamaya çalışacaklarını vurguladı.

Hürriyet Gücer, iyi bir kadro ve hocaya sahip olduklarına dikkati çekerek, bu sezon beklentilerin kendilerinden fazla olduğunu ve ligi iyi yerde bitirip bunu boşa çıkarmamak istediklerini kaydetti.

İkinci yarının ilk maçında Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan Hürriyet Gücer, şöyle devam etti:

"Kasımpaşa, güçlü ve evinde iyi oynayan bir takım. Biz de deplasmanda iyi oynuyoruz. Üç puanla dönersek üst sıralara tırmanışımız kolaylaşacak. İstanbul'dan eli boş dönmek istemiyoruz. İnşallah güzel bir maç olur ve kazanırız."

"Rakiplerimizin korkulu rüyası oluruz"

Forvet oyuncusu İlhan Parlak ise Gaziantepspor gibi köklü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yeni takımında güzel bir aile ortamını andıran bir yapıyla karşılaştığını anlatan İlhan Parlak, Gaziantepspor'un ilk yarının son haftalarında çok güzel bir çıkış yakaladığını, kendisinin de bu çıkışın sürmesi için katkı sağlamaya çalışacağını vurguladı.

İkinci yarının kendisi ve kulübü adına güzel geçmesini temenni eden İlhan Parlak, Gaziantepspor'u puan cetvelinde daha yukarılara taşımayı hedeflediğini kaydetti.

Yeni dönemde atabildiği kadar çok gol atmak istediğini dile getiren İlhan Parlak, "Ben hiçbir zaman, 'şu kadar gol atayım' diye hedef belirleyen bir insan olmadım. Daha çok oynayıp, takımıma daha çok katkı sağlayabilmek ve kendimi geliştirmenin hesaplarını yapıyorum. Beş veya 10 gol atmışım, benim için çok önemli değil. Ne zaman takıma daha çok katkı sağlarsam o zaman daha mutlu olurum" diye konuştu.

Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Muhammet Demir'i çok önceden tanıdığını belirten Parlak, şu ifadeleri kullandı:

"Muhammet benim çok beğendiğim forvetlerden. Bence son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli golcülerden birisi. Baktığınız zaman forvet hattımızda Muhammet Demir, Camara ve ben olacağım. Benim gelmemle daha da güçlü bir hücum hattına sahip olduk. İnşallah bunu sahaya da yansıtıp rakiplerimizin korkulu rüyası oluruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz