Futbol

Gencer'in hakem endişesi

18 Aralık 2015 Cuma 11:34 - Son Güncelleme 18 Aralık 2015 Cuma 09:37

Antalyaspor Başkanı Gencer, hakem hatalarından endişe duyduklarını belirtti.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, hakem hataları sebebiyle diyet ödemek istemediklerini bildirdi.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Trabzonspor'un geçen hafta Çaykur Rizespor maçında hakem kararları yüzünden mağduriyet yaşadığını, 2 gün önce bu konuyla ilgili basın açıklaması yapmak istediklerini ancak ortamı germemek için vazgeçtiklerini söyledi.

Hakem atamaları yapıldıktan sonra bu açıklamayı yapmak mecburiyetinde kaldıklarını belirten Gencer, bu haftaki Trabzonspor ile yapacakları maça atanan Bülent Yıldırım'ın Türkiye'nin yetiştirdiği değerli hakemlerden olduğunu söyledi.

Ligin ilk haftalarında Fenerbahçe maçındaki kararlarıyla ilgili açıklamada bulunmadığını vurgulayan Gencer, "(Hakem insandır hata yapar) dedik. FIFA kokartlı hakemlerimizin o aşamaya geldiyse mesleklerini dürüstlük çerçevesinde en iyi şekilde yaptıklarına yönelik inancımız var. Trabzonspor'un bir çok maçta hakemler nedeniyle mağduriyeti oldu. Mağduriyet olduktan sonra telafi yönüne gidilme şeklinde de hakem hataları zincirleme devam etti. Muhakkak birileri diyet ödüyor. Bizimle ilgili ne diyet ödenmesini istiyoruz ne de başkalarının diyetini biz ödemek istiyoruz" dedi.

Kendilerinin hakemlere her zaman saygısının bulunduğunu dile getiren Gencer, şöyle konuştu:

"Maçtan önce 'Hakem değiştirilsin, bu hakemi istemiyoruz, kabul etmiyoruz' diye düşüncemiz yok. Antalyaspor camiasının bu maçta gözleri hakemin üzerinde olacak. Hep birlikte izleyeceğiz. Hakem gördüğünü çalsın, maça etki etmesin ve iyi olan kazansın. Bunu istiyoruz. Trabzon bizden üstün oynarsa kazanan onlar olsun. Biz iyi oynarsak kazanan biz olalım. Kesinlikle hakemin geçtiğimiz haftalara dayalı kimseye diyet ödettirmesini istemiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz