Futbol

Gençlerbirliği "10" eksikle çalıştı

12 Şubat 2014 Çarşamba 15:04 - Son Güncelleme 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:12

G.Birliği, Kayserispor maçı hazırlıklarını 10 futbolcusundan yoksun sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, 15 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını 10 futbolcusundan yoksun sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Jimmy Durmaz, Doğa Kaya, Oktay Delibalta, Ferhat Görgülü, Özgür İleri, Serkan Kurtuluş, Artem Radkov, Sedat Bayrak, Deniz Naki ve kaleci Ramazan Köse takımla birlikte çalışmalara katılmadı.

Savunma futbolcusu Serkan, yaklaşık iki ay sonra ilk kez takımdan ayrı koştu. Serkan'ın 2-3 hafta sonra, Ferhat'ın haftaya, Radkov'un ise yarın takımla beraber idmana çıkabileceği öğrenildi.

Tek gözle çalıştılar

Kırmızı-siyahlılar, eğlenceli geçen antrenmanın bir bölümünde göz bandı takarak çalıştı. Bu çalışmanın ilk bölümünde iki gözleri kapalı halde çevre kontrolünü ve dikkati artırıcı uygulamalarda bulunan futbolcular, ikinci kısımda ise tek gözleri kapalı şekilde minyatür kale maç yaptı.

Antrenman, top kapma oyununun ardından şut çalışmasıyla sona erdi.

Gençlerbirliği, yarın gerçekleştireceği idmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek.

"Şifo" sahada

Öte yandan, futbolculuk döneminde taraftarların sevgisini kazanan kırmızı-siyahlıların "Şifo" lakaplı teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenmanın ardından teknik ekibiyle maç yaptı.

Dar alandaki minyatür kale maçta "Şifo" şık hareketleriyle performansından bir şey kaybetmediğini gösterdi. Gençlerbirliği futbolcularının da izlediği maçta yardımcı antrenör Sedat Karabük'ün esprileri herkesi güldürdü.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz