Futbol

Gençlerbirliği'nden "olağan şeyler" açıklaması

13 Eylül 2014 Cumartesi 22:17 - Son Güncelleme 13 Eylül 2014 Cumartesi 22:18

"En kısa sürede yeni hocamızla sahaya çıkacağız. Bunlar futbolda olağan şeyler"

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın takımın antrenörü Mustafa Kaplan'ı görevden almasına ilişkin, "En kısa sürede yeni hocamızla sahaya çıkacağız. Bunlar futbolda olağan şeyler" diye konuştu.

Geçen sezon takımı çalıştıran Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra Kemal Özdeş ile anlaşan ancak genç teknik adamın da ilk antrenmanın ardından gönderilerek Mustafa Kaplan'ın getirildiği başkent temsilcisinde, kırmızı siyahlı ekibin Ankara'da oynadığı ilk maçın ardından bu kez de Kaplan'ın görevine son verildi.

Gençlerbirliği'nde ilk antrenmanın ardından Kemal Özdeş'i takımın başına getiren Hakan Kaynar, Bursaspor maçının ardından Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Mustafa Kaplan'ı görevden almasıyla ilgili İlhan Cavcav'ın "maçı kaybetmenin üzüntüsüyle verdiği 'takımı haftaya ben çıkaracağım" demecinin herkesin bildiği gibi "bir mecaz" olduğunu dile getiren Kaynar, "Şüphesiz ki kendisinin futbol bilgisi buna yeterlidir. Ancak üzüntüyle söylenmiş bu sözlerden kimse alınmamalı" ifadesini kullandı.

Vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başladıklarını kaydeden Hakan Kaynar, "En kısa sürede yeni hocamızla sahaya çıkacağız. Bunlar futbolda olağan şeyler" dedi.

Etiketler : Gençlerbirliği
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz