Futbol

Gereken tölerans gösterildi

26 Eylül 2013 Perşembe 14:19 - Son Güncelleme 26 Eylül 2013 Perşembe 14:21

Galatasaray-Antalyaspor maçını izlediği protokol tribününde, "Fatih Terim gitsin F.Bahçe'yi de çalıştırsın" dediği basına yansıyan Galatasaray yöneticilerden Adnan Nas, tecrübeli teknik adamın daha erken de gönderilebileceğini söyledi.

Nas, "Süreci ben de gazetelerden takip ediyorum. Yalan-yanlış bir pembe dizi izler gibi izliyoruz. Bu noktaya gelmemizde hocanın da tavrı etkili oldu. Hocanın hataları da var. Süreç bizi zorladı" dedi.

Kulübün bir kurum olarak stratejisi ve planları olduğunu ifade eden Nas, "Mesele sadece sahadaki taktikten ibaret değil, bu hocanın sorumluluğunda. Ancak başka kurumlarda olsa bu süreç bu kadar bile sürmezdi, Galatasaray'ın tavrı ve hoşgörülü yapısı bu olayı bu kadar uzattı. Gereken süre içinde, gereken tölerans gösterildi ve karar üzüntü ile alındı" diye konuştu.

"Fatih Terim'in Ünal Aysal'ın telefonlarını açmaması nedeniyle gönderildiği" iddialarını da kabul etmeyen Nas, başkan Aysal'ın bu konulara açıklık getireceğini ifade dederek, "Süreç G.Saray'a zarar veriyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: RADYOSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz