Futbol

Giresunspor'da hedef lige galibiyetle başlamak

04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:28 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:33  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Ligin yeni ekibi Giresunspor´da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı. 44 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Karadeniz ekibi, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Süper Lig’e Galatasaray maçıyla ‘merhaba’ diyecek olan Giresunspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Erzurum kampını tamamlayan Çotonaklar, Galatasaray maçı için topbaşı yaptı. Teknik direktör Hakan Keleş ve Eren Tozlu, ligin ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Eren Tozlu: Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz

İlk maçı Galatasaray ile oynayaklarını ve yaklaşık 44 yıllık bir özlemin olduğunu belirten Eren Tozlu, "Hem taraftarın hem de yönetimin ve futbolcuların yıllardır beklediği bir özlem var. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz. Zor bir rakip. Türkiye´nin en güçlü rakiplerinden bir tanesi. Ama biz de kendi sahamızda oynayacağız. Yılların vermiş olduğu bir heyecan var. Az sayıda da olsa taraftarımızda içeri girecek. İnşallah taraftarımızla birlikte uzun zaman sonra buluşacağız zaten. İyi bir şekilde hazırlanıp taraftarımızı da uzun zaman sonra arkamıza alıp lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.

Hakan Keleş: Giresun halkı için çok önemli bir maç

Maçı kendileri kadar taraftarın da sabırsızlıkla beklediğine emin olduğunu söyleyen Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş ise şunları kaydetti:
"Giresun halkı için çok önemli bir maç. Tahmin ediyorum tribünleri dolduracaklar. Bize tam desteklerini verecekler. Bizler de onları mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray Kulübü ligin en iyi ve en güçlü takımlarından bir tanesi. Lige erken başladılar. Avrupa kupalarında oynuyorlar. Fakat uzun bir yoldan gelecekler. Biz bunu avantaja çevirmeye çalışacağız. Seyirci desteğiyle ve saha avantajımızla iyi bir oyunla hak ettiğimiz puan veya puanları almak için uğraşacağız" 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz