Futbol

Gökhan İnler TRT SPOR'da

05 Nisan 2019 Cuma 11:25 - Son Güncelleme 05 Nisan 2019 Cuma 11:50

TRT SPOR'da yayınlanan Sporcu Vizesi'nde haftanın konuğu Gökhan İnler...

Maradona'nın efsaneleştiği Napoli takımında Arajantinli'den sonra oynadığı futbol ile en sevilen sporcular arasına giren Gökhan İnler, 7'den 77'ye neredeyse herkesin tanıdığı ve rock yıldızı gibi ilgi gören herkesin yolunu keserek fotoğraf çektirdiği İtalya şehrindeki yaşantısını ''Sporcu Vizesi''ne açtı.

Tecrübeli ayak bu defa parmaklarını konuşturdu ve mutfağa girerek pizzanın doğduğu şehirde pizza pişirdi.

TRT Spor'da yayınlanan "Sporcu Vizesi" programı bu hafta Başakşehir'in tecrübeli ismi Gökhan İnler'in Napoli'deki yaşamını konu alıyor.

Siyamend Kaçmaz'ın sunduğu ve sporcuların hayatlarını konu olan programda bu hafta Gökhan İnler ile futbolun adeta oksijen gibi solunduğu Napoli'den renkli görüntüler var.

Napoli'de forma giydiği 4 yılda efsaneleşen ve yıllar geçse de şehre her gittiğinde mega star gibi karşılanan Gökhan İnler; önlüğü giydi, mutfağa girdi ve pizza hamuru açıp, pişirdi.

Attığı her adımda yolu kesilen ve büyük bir ilgi ile karşılaşan İnler; oradaki yaşamını, İstanbul'daki hedeflerini, sokak canlıları için projelerini ve kurduğu spor ve eğitim vakıfını anlattı.

Geçen hafta Everton'da forma giyen Cenk Tosun'un milli takım kampına katılış yolculuğunu ekrana taşıyan Sporcu Vizesi, bu hafta oynadığı her takımda kupa kaldıran, Napoli'de yoğun ilgiden dolayı neredeyse sokaklarda yürüyemeyecek duruma gelen Gökhan İnler'i konuk edecek.

Gökhan İnler ile fotoğraf çektirirken birbiriyle yarışan taraftarların renkli görüntüleri, 34 yaşındaki futbolcunun pizza yaparkan ortaya çıkan güzel, sıradışı görüntüleri ve eğlenceli anları 7 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Türkiye'nin Spor Ekranı TRT Spor'da.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz