Futbol

Gomez, devlerin radarında!

16 Kasım 2015 Pazartesi 16:03 - Son Güncelleme 16 Kasım 2015 Pazartesi 14:12

Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez'i M. United ve Chelsea'nin istediği iddia edildi

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla uzun bir aradan sonra milli takıma yükselen Mario Gomez'e İngiltere'den bir talip daha çıktı. Ada basını Alman golcünün Chelsea'nin gündeminde olduğunu iddia ediyor.

Beşiktaş'ın bu sezon gösterdiği başarılı performans, siyah beyazlı futbolcuların da Avrupa vitrinine çıkmasını sağladı. Uzun bir aradan sonra Alman milli takımına tekrar yükselen Mario Gomez, Avrupa futbol piyasasında en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde adı Manchester United'la anılan golcü futbolcunun, Chelsea'nin de gündeminde olduğu ortaya çıktı.

Bu sezon zor günler geçiren Chelsea'nin scout raporunu yayınlayan Daily Mail gazetesi, İngiliz ekibinin forvet transferi adaylarından birinin de Mario Gomez olduğunu yazdı. Mourinho'nun gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için devre arasında takıma bir forvet kazandırılmasını istediği öğrenildi.

Scout ekibinin tecrübeli hocaya, Beşiktaş'tan Mario Gomez, Napoli'den Gonzalo Higuain, Valencia'dan Paco Alcacer, Atletico Madridli Antoine Griezmann ve Lokomotiv Moskova'dan Oumar Niasse seçeneklerini sunduğu iddia edildi.

Bu sezon 15 resmi maçta 9 gol kaydeden Alman golcü, gösterdiği performansla Manchester United menajeri Van Gaal'in de transfer listesine girmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz