Futbol

"Gomez olmazsa daha iyisini alırız"

08 Temmuz 2016 Cuma 13:14 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2016 Cuma 10:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, gündemdeki isimlerle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in kendileriyle anlaşacağına inandığını belirtirken, Atiba Hutchinson'ın takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kaleye ve sağ bek mevkiine takviyeler yaptıklarını vurgulayan Başkan Orman, stoper ve sol bek için de girişimlerin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

"Töre'nin bölgesinde 6 farklı alternatifimiz var"

Transferde büyük paralar vererek mali dengeleri bozmak istemediklerini belirten Orman, Gökhan Töre'nin West Ham'a kiralanmasıyla ilgili olarak da ''Yolları ayırma niyetimiz yoktu. Ancak ortaya böyle bir talep çıktı ve uygun gördük. Zaten o bölgede kadroda 6 farklı alternatifimiz var'' dedi.

"Gomez olmazsa daha iyisini alırız"

Başkan Fikret Orman, Gomez'le görüşmelerin sürdüğünü belirtirken ''Kalmasından yanayız. O da bu konu hakkında farklı düşünmüyor. Gomez, Beşiktaş’a geldiği için Almanya Milli Takımı’na gitti ve Euro 2016’da forma giydi” dedi.

Gomez'in yeni bir maceraya şu an için atılacağını düşünmediğini ifade eden Başkan Orman ''Ayrılmak isterse başımızı taşlara vuracak halimiz yok. O olmazsa, biz daha iyisini alırız'' şeklinde konuştu.

"Atiba'ya için gelen teklifi kabul etmedim"

Fikret Orman, son dönemde çok fazla konuşulan Atiba'nın ayrılma isteğiyle ilgili de ''Kendisi, kariyerine İngiltere’de devam etmek istediğini söyledi. West Ham United’ın, onun için 3.5 milyon Avroluk bir teklifi mevcut... Ancak bu teklifi kabul etmedim' dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz