Futbol

Gomis: Finali Valbuena ile birlikte izleriz

14 Mayıs 2018 Pazartesi 20:25 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2018 Pazartesi 20:28

Fransız golcü Bafetimbi Gomis'i Galatasaray'la şampiyonluğa odaklanırken, eski takımı Marsilya'nın da finale çıkmasının heyecanını yaşıyor..

Geçen sezon kiralık olarak Marsilya'da forma giyen ve 34 maçta 21 gol atarak kariyerinde çıkışa geçen Fransız yıldız, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Marsiya-Atletico Madrid maçı öncesi Fransız basınına konuştu..

Fransa'da 3 büyük takımın formasına giymesine rağmen Marsilya'nın yerinin kendisinde ayrı olduğunu belirten Gomis, 16 Mayıs Çarşamba günkü finali Mathieu Valbuena ile birlikte izleyeceklerini söyledi..

Finalin Lyon'da oynanacağı için Marsilya'nın avantajlı olduğunu belirten Gomis, "Finale gelmek isterdim ama şampiyonluk maçımız var" dedi..

Marsilya'nın Rudi Garcia ile çok iyi bir sezon geçirdiğini belirten Galatasaray'ın yıldızı, "Maçı statta izlemek isterdim ama haftasonu şampiyonluk için kritik bir maçımız var. Belki Valbuena'yı çağrırım birlikte izleriz. O da bir Marsilya taraftarı" dedi..

Fransa'da Marsilya formasını uzun yıllar giydikten sonra Olympique Lyon'a giderek herkesi şaşırtan Valbuena'ya Veledrome'da büyük tepkiler olmuştu..

Marsilya taraftarları, Marsilya-Lyon maçında Valbuena'nın maketini iple sallandırmıştı..

Etiketler : GomisValbuena
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz