Futbol

Gomis: "Kontratı uzatma talebim reddedildi"

10 Ekim 2018 Çarşamba 12:12 - Son Güncelleme 10 Ekim 2018 Çarşamba 12:18

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini ancak kontratını uzatma talebinin reddedildiğini söyledi. Fransız golcü, "36 yaşıma kadar Galatasaray'da oynamak istiyordum" dedi.

Galatasaray ile yollarını ayırarak Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis, "Önceliğim Galatasaray'da kalmaktı" dedi. Gomis, sarı-kırmızılı takımla kontratını uzatmak istediğini ancak bu talebinin reddedildiğini de açıkladı.

Sabah gazetesine konuşan Fransız yıldız, "Galatasaray ile 35 yaşıma kadar kontratım vardı. Bunun için 1 sene daha sözleşmemi uzatmak istiyordum. Daha sonra kulüpte farklı bir görev almayı hayal ediyordum ama olmadı" ifadelerini kullandı.

"Yönetimden zam istemedim"

Yönetimden zam istemediğini kaydeden Bafetimbi Gomis, "Çin'den teklif almıştım ama Galatasaray ile olan hikayemin devam etmesini istiyordum. Sezon sonunda beni tutmak yerine satmak istediklerini hissettim. Ben de ayrılmayı düşünmeye başladım ve Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Yoksa ayrılmak aklımın ucundan dahi geçmiyordu" dedi.

 "Paraya ihtiyaçları vardı ve beni satmak istediler, onları anlıyorum"

"Karar veren Başkandı, ben hiçbir zaman transferim için baskı yapmadım" diyen Gomis, "Paraya ihtiyaçları vardı ve beni satmak istediler, onları anlıyorum" şeklinde konuştu. 

Galatasaray'ı takip ettiğini söyleyen Fransız yıldız, "Arkadaşlarımın yaptıklarıyla gurur duyuyorum" yorumununda bulundu.

Alex'in 28 gollük, Türkiye'de en çok gol atan yabancı oyuncu rekorunu kıran Gomis, "Alex gibi büyük bir oyuncuyu geçmek ise gurur vericiydi" ifadesini de kullandı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz