Futbol

Gözler Sergen Yalçın ve sözleşmesi biten oyuncularda

11 Haziran 2021 Cuma 12:47 - Son Güncelleme 11 Haziran 2021 Cuma 13:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması sürüyor. Yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın sözleşmesini yeniledikten sonra kiralık futbolcuların durumunu masaya yatıracak.

Şampiyon Beşiktaş'ta kadro yapılanma çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ile imzalar atıldıktan sonra futbolcularla görüşmelere başlanacak.

Beşiktaş, geçen sezonun iskeletini mali yapıdan dolayı kiralık oyuncular üzerine kurmuştu. Bir çok oyuncusunu da başka takımlara kiralayan siyah-beyazlılarda, 9 futbolcunun sözleşmesi biterken, 6 futbolcu ise kiradan döndü.

Bu isimlerden hangileriyle yola devam edileceği henüz netlik kazanmadı.

Siyah-beyazlı ekipte Montero, Rosier, Ghezzal, Mensah, Atiba, Dorukhan, Gökhan Töre, Aboubakar ve Cenk Tosun'un sözleşmesi sona erdi. Montero, Dorukhan ve Mensah ile yola devam edilmesi beklenmiyor.

Aboubakar Al Nassr’a imza atarken, Cenk Tosun sakatlığı nedeniyle 2021 yılında forma giyemeyecek.

Rosier ve Ghezzal için yeniden kiralama formülü düşünen siyah-beyazlılar, Atiba ve Gökhan Töre’nin de kontratlarını yenilemek istiyor.

Beşiktaş'ta Lens, Boyd, Kartal Kayra, Atakan Üner, Umut Nayır ve Güven Yalçın kiradan döndü. Tüm futbolcular hakkındaki son karar, teknik heyetle birlikte verilecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz