Futbol

Göztepe'de teknik direktör arayışları

01 Kasım 2019 Cuma 10:25 - Son Güncelleme 01 Kasım 2019 Cuma 10:37

Göztepe'de teknik direktör arayışları sürüyor. Kulüp başkanı Mehmet Sepil, Tamer Tuna'nın istifasının ardından birçok yerli ve yabancı teknik direktörün kendileriyle temasa geçtiğini söyledi.

Sepil, "Göztepe için en doğru ismi takımın başına getireceğiz." diye konuştu. Göztepe'de Tamer Tuna'nın istifasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor.

Kulüp başkanı Mehmet Sepil, kendisinin Kasımpaşa maçının ardından müsabakanın hakemi, teknik heyet ve futbolcular hakkında yaptığı açıklamalardan sonra teknik direktör Tamer Tuna'nın istifa kararı aldığını söyledi.

Sepil, Göztepe'ye gelen tüm teknik direktörlerin görevi gönülden isteyerek kabul ettiklerini ifade etti.

Başkan Sepil, "Tamer hocam da yine ikinci döneminde aynı şekilde geldi bana. Kendisi ile ofisimde yaptığım konuşmada Göztepe'nin o anki kadrosunun kendisi için son derece yeterli olduğunu 1-2 takviye ile önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidebilecek bir ekip kuracağımızı söyledi." dedi.

Mehmet Sepil, "gerek geçen sezon gerek bu sezon beklentilerimiz şu anki performansımızın çok daha üzerindeydi ama bunu başaramadık." diye konuştu.

Sepil teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Trabzonspor maçına antrenörümüz Suat Arıcan ile çıkacağız. Göztepe için en doğrusu olduğuna inandığımız teknik direktör ile en kısa süre içinde anlaşmayı umut ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Göztepe'de teknik direktörlük için İlhan Palut, Hikmet Karaman, Tolunay Kafkas, Tayfun Korkut ve Samet Aybaba'nın isimleri geçiyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz