Futbol

Göztepe’de Titi galibiyete inanıyor

21 Şubat 2020 Cuma 11:35 - Son Güncelleme 21 Şubat 2020 Cuma 12:00

Süper Lig'in 23. haftasında yarın Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Göztepe'de Brezilyalı savunmacı Titi, “Taraftarımızın önünde çok önemli bir maç oynayacağız. Umuyorum ki galibiyet alıp puan toplamaya devam edeceğiz” dedi.

Süper Lig’de yarın Gaziantep Futbol Kulübü ile Gürsel Aksel Stadı’nda karşı karşıya gelecek Göztepe’nin defans oyuncusu Titi, sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Gaziantep FK ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Brezilyalı stoper, “Taraftarımızın önünde çok önemli bir maç oynayacağız. Umuyorum ki galibiyet alıp puan toplamaya devam edeceğiz” dedi.

Titi, 4 yıldır Türkiye’de olduğunu ve Süper Lig’in ne kadar zorlu olduğunu bildiğini belirterek, “Özellikle ligin ikinci yarısının ne kadar mücadeleci, zorlu geçeceğini çok iyi biliyorum. Umuyorum ikinci yarıda iyi şekilde devam edip, topladığımız en fazla puanı toplayıp Göztepe’yi daha yukarılara taşımaya çalışacağız” yorumunu yaptı.

Gürsel Aksel Stadı’ndaki ilk karşılaşması olan Beşiktaş maçında müthiş bir atmosfer olduğunu kaydeden Titi, “Belki kariyerimde gördüğüm en güzel atmosferlerden birisiydi. Umuyoruz ki Gaziantep FK maçında da aynı şey olacak. Taraftarlarımız gelecek, bizi destekleyecek. Aynı atmosferde, aynı havada aynı mücadeleyle çok çok iyi sonuçla sahadan ayrılmayı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz