Futbol

"Göztepe'yi hak ettiği yere getireceğiz"

14 Ocak 2020 Salı 10:59 - Son Güncelleme 14 Ocak 2020 Salı 11:04

Göztepe'nin Brezilyalı oyuncusu Titi, "Sezonun ikinci yarısında taraftarımız tribünleri doldursun ve yeni stadımıza gelsin. Onların vereceği destekle çok daha güçlü olup Göztepe'yi hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarına Antalya'da devam eden Göztepe'de Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, açıklamalarda bulundu.

Lige zorlu bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Titi, "Tabii zorlu bir başlangıç olacağını biliyorduk çünkü aramıza yeni katılan oyuncular vardı ve oyuncuların uyum süreciyle ilgili bazı zorluklar yaşayabileceğimizi biliyorduk. Ama daha da iyi bir başlangıç olabilirdi" diye konuştu.

"İlhan Palut'un gelişiyle daha iyi sonuçlar almaya başladık"

Teknik direktör İlhan Palut'un takımın başına geçmesiyle daha iyi sonuçlar almaya başladıklarını söyleyen Titi, "Yeni hocamızın gelmesiyle de takım tekrardan bir takım ruhuna büründü, daha iyi çalışmaya ve daha iyi sonuçlar almaya başladık. Bunun doğrultusunda da daha iyi yerlere gelmeyi başardık" şeklinde konuştu.

"İkinci yarı bizim için önemli ve güzel olacak"

Ligde 19'uncu haftadaki Beşiktaş maçıyla açılacak yeni statları Gürsel Aksel Spor ve Yaşam Merkezi'nde oynayacakları için heyecanlı olduğunu vurgulayan Titi, "Aslında ikinci yarı bizim için çok önemli ve çok güzel olacak. Yeni stadımız açılıyor, bununla ilgili heyecanlanmamak elde değil. Çok güzel bir atmosfer olacak ve ben de Göztepe tarihindeki bu önemli başlangıçta, önemli bir noktada yer alacağım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

İkinci yarıdaki maçlara en iyi şekilde çıkmak istediklerini dile getiren Titi, "Tabii yeni hocayla uyumumuz güzel oldu diyebilirim. Şimdi ikinci yarıya başlayacağız, onun için bu kampımız çok önemli. Antalya'da, bu kampta en iyi şekilde hazırlanıp lig maçlarına en iyi şekilde çıkmaya çalışacağız" dedi.

"Hepimiz çok heyecanlıyız"

Yeni statlarında çıkacakları ilk maç öncesinde önlerinde müsabakalar olduğunu anlatan Titi, şunları kaydetti:

"Aslında o sahada, yeni stadımızda, taraftarımızın önünde futbol oynadığımızı düşünebiliyor ve hissedebiliyorum. Müthiş bir atmosfer olacak. Az önce yemekte arkadaşlarımla konuşuyorduk 'Acaba nasıl bir atmosfer olacak, nasıl bir maç olacak, yeni stadımızı nasıl olacak?' diye. Hepimiz heyecan içerisinde bekliyoruz. Oyuncu arkadaşlarımla maç günüyle ilgili aramızda konuşuyorduk, maçın tarihine, saatine bakıyorduk, bu maç 26'sında saat 16.00'da oynanacak. Tabii o maça kadar daha sürecimiz var ve önümüzde başka maçlar da var; kupa maçımız var, onun öncesinde bir lig maçımız daha var. Öncelikle bu maçlara hazırlanacağız, sonrasında da kendi stadımızda oynayacağımız o büyülü, güzel maça hazırlanmaya başlayacağız."

Kaynak: DHA

Etiketler : GöztepeTiti
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz