Futbol

G.Saray, Guarin için harekete geçti!

08 Ocak 2016 Cuma 13:52 - Son Güncelleme 08 Ocak 2016 Cuma 12:20

G.Saray'ın İnter'in orta saha oyuncusu Guarin için zemin yokladığı kaydediliyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İnter'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için de zemin yokladığı ifade ediliyor.

İŞTE ŞU ANA KADAR BİTEN TRANSFERLER...

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kupa mesaisinde Cumartesi günü PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'yı konuk edecek.

7 oyuncu Karşıyaka maçında yok

Ziraat Türkiye Kupası'nda E grubunda ilk iki maçını kazanan sarı kırmızılılar üçüncü maçta da galibiyet elde etmek istiyor. Sakatlıkları bulunan Sneijder, Burak, Hamit, Chedjou, Semih, Podolski ve Sabri bu maçta forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya çıkarması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar maçın ardından kamp çalışmalarını sürdürmek için Antalya'ya hareket edecek.

Transferde alternatif isimler gündemde

Bu arada sağ bek, orta saha ve forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da altrenatif isimler gündeme geliyor.

Sağ bek için Mayke ön planda

Sarı-kırmızılıların, Van Rhjin ve Van Der Wiel'den vazgeçmek üzere olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın rotayı Cruzeiro'nun sağ beki Mayke'ye çevirdiği kaydediliyor. Kaleci antrenörü Taffarel'in transferi için aracı olduğu oyuncu düşük maliyeti nedeniyle bir adım öne geçtiği öğrenildi.

Guarin de listede

Orta sahaya kanat oyuncusu transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, İnter'in Kolombiyalı oyuncusu Fredy Guarin için de zemin yokluyor.

Fenerbahçe'nin de istediği Guarin'i İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini bırakmak istemediği fakat iyi bir teklif karşısında bu oyuncunun ayrılmasına izin verebileceği belirtildi. Böylece Tannane ve Zivkoviç'ten sonra Guarin de yönetimin listesine girmiş oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz