Futbol

G.Saray ile Uruguay arasında kriz!

04 Kasım 2013 Pazartesi 10:59 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 11:00

Uruguay Federasyonu ile Galatasaray arasında Muslera krizi yaşanıyor.

Uruguay Federasyonu'ndan Galatasaray'a kaleci Muslera ile ilgili uyarı geldi. Ayak parmağında kırık olan Muslera atel takılıp Kopenhag ve Kadıköy’de oynatılacaktı. Uruguay "2 baraj maçımız var Muslera’yı oynatmayın" diye devreye girince kriz çıktı.

Sarı-Kırmızılılar, Muslera’yı iyileştirmeye çalışırken bir de Uruguay Futbol Federasyonu ile kriz yaşıyor. Sağlık heyetinin raporu doğrultusunda, Muslera’ya ‘2 K’ yani Kopenhag ve Kadıköy’de ayak parmağına atel takarak oynatma hesapları yapılırken, dünkü idmanda bu konuda ilk uygulama gerçekleştirildi. Muslera takılan atel ile salonda çalıştı. Teknik kadro da Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag ile ligde F.Bahçe ile oynanacak maçlarda bu uygulamayı denemeyi kararlaştırdı. Ancak bu noktada da beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Devreye giren Uruguay Futbol Federasyonu'ndan  “15 ve 19 Kasım’da Dünya Kupası’na katılabilmek için Ürdün ile baraj maçları oynayacağız. Sakatlığı sabit olan Muslera’nın, takımınızın önündeki iki maçta oynatılmamasını ve milli takımımıza sakatlığı ilerlemiş şekilde gönderilmemesini istiyoruz” uyarısı geldi.(Akşam)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz