Futbol

G.Saray öncesi Arsenal'de çifte şok!

27 Eylül 2014 Cumartesi 23:29 - Son Güncelleme 27 Eylül 2014 Cumartesi 23:35

Wenger, iki yıldız ismin Galatasaray maçında oynamayacağını açıkladı.

Kuzey Londra derbisi sonrası Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'de çifte şok yaşandı.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, 1-1 sona eren Tottenham maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında sakatlanarak oyundan çıkan Arteta ve Ramsey ikilisinin Galatasaray karşısında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ı konuk eden Arsenal, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Fakat Topçular’ı beraberlikten ziyade sakatlardan gelen haberler yıktı.

Arsenal teknik direktörü Wenger, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Mikel Arteta ve Aaron Ramsey ikilisinin Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Galatasaray’a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı.

Fransız teknik adam iki oyuncunun tam olarak sahalardan ne kadar uzak kalacaklarını ise bilmediğini sözlerine ekledi. Wenger, maç içinde sakatlanan fakat sonrasında oyuna devam eden Wilshere'in ise durumun henüz netleşmediğini söyledi.

İngiliz ekibinde Nacho Monreal, Mathieu Debuchy, Serge Gnabry, Olivier Giroud, Theo Walcott gibi isimlerin de sakatlıkları devam ediyor ve Galatasaray karşısında forma giyemeyecekler.

Arsenal, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Borussia Dortmund’a 2-0 mağlup olmuştu.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz