Futbol

G.Saray taraftarı "Amigo Sefa"yı unutmadı

16 Ocak 2016 Cumartesi 19:17 - Son Güncelleme 16 Ocak 2016 Cumartesi 17:55

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden Sefa Kalya'yı andı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Medicana Sivasspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, son oynadıkları lig maçının ilk 11'inde 6 değişiklik yaptı.

Deneyimli teknik adam, sakatlığı bulunan Lukas Podolski ile sarı kart cezalısı Semih Kaya'nın yanı sıra 17. haftadaki Kayserispor maçında görev alan Yasin Öztekin, Tarık Çamdal, Jose Rodriguez ve Umut Bulut'u ilk 11'de sahaya sürmedi. Sivas ekibi karşısında bu futbolcuların yerine Sabri Sarıoğlu, Denayer, Sinan Gümüş, Donk, Sneijder ve Burak Yılmaz forma giydi.

Denizli, Medicana Sivasspor karşılaşmasına kalede Fernando Muslera, savunmada Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Jason Denayer, Hakan Balta, orta sahada Ryan Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Olcan Adın ve Wesley Sneijder, ileride de Burak Yılmaz'ı görevlendirdi.

Sarı-kırmızılı ekipte yedek kulübesinde ise kaleci Cenk Gönen'in yanı sıra Yasin Öztekin, Bilal Kısa, Umut Bulut, Lionel Carole, Koray Günter ve Tarık Çamdal yer aldı.

Donk, ilk lig maçında

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Ryan Donk, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir lig maçına çıktı.

Hollandalı futbolcu, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig takımı Karşıyaka ile yaptığı iki maçta oynamıştı.

Linnes, kadroda yok

Norveç'in Molde Kulübünden transfer edilen sağ bek Martin Linnes, kadroya alınmadı.

Teknik direktör Denizli, lisansı dün çıkarılan 24 yaşındaki sağ beki, Medicana Sivasspor karşılaşmasının 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Sabri Sarıoğlu, 11'e döndü

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, iki maç aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligde oynanan Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşılaşmalarında yedek kulübesinde bekleyen Sabri, Medicana Sivasspor müsabakasına ilk 11'de başladı.

Bu mücadelelerde ilk 11'de sahaya çıkan Tarık Çamdal ise yedekler arasında yer aldı.

Sinan Gümüş formayı kaptı

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, bu sezon ikinci kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı ekibin Ziraat Türkiye Kupası'nda arka arkaya yaptığı Karşıyaka maçlarında forma şansı bulan ve iki müsabakada da birer gol kaydeden Sinan, Medicana Sivasspor mücadelesine ilk 11'de başladı.

Sinan, bu sezon 9 maçta toplam 209 dakika forma giymiş ve sadece 1 müsabakaya ilk 11'de başlamıştı.

Burak ve Sneijder döndü

Sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder, takımdaki yerlerini aldı.

Sakatlığı nedeniyle ilk yarının son iki haftasındaki Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen Burak Yılmaz ile Kayserispor müsabakasında oynayamayan Sneijder, Medicana Sivasspor karşılaşmasında formalarına kavuştu.

Medicana Sivasspor'da yeni transferler sahada

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, üç yeni transferi ilk 11'de sahaya sürdü.

Buruk, devre arasında kadroya dahil edilen Hasan Kabze, Joan Oumari ve Etzaz Muzafar Hussain'i Galatasaray karşısında görevlendirdi.

Genç teknik adam, Cesar Texeira Torres'i ise yedek kulübesinde oturttu. 

Taraftarlar "Amigo Sefa"yı andı

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden Sefa Kalya'yı andı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, iki gün önce hayatını kaybeden Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün liderlerinden "Amigo Sefa" için, "Sefa Kalya ölmedi, kalbimizde yaşıyor" şeklinde tezahüratta bulundu.

Taraftarlar, ayrıca "Tribündedir sadece vefa, mekanın cennet olsun Sefa" yazılı pankart açtı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz