Futbol

G.Saray'a Podolski müjdesi

09 Temmuz 2015 Perşembe 13:59 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2015 Perşembe 14:09

Lukas Podolski'nin Avusturya'daki kampa dahil olacağı aktarıldı.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılılar, sezon hazırlıklarına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Fizik kondisyon ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 2 grup halinde 5'e 2 top kapma üzerinde duruldu. Ardından 3 gruba ayrılarak pres ve pas çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Dün kampa katılan Olcan Adın ile yeni transfer Jem Paul Karacan takımdan ayrı olarak kondisyon çalışması üzerinde durdu.

Çift kale maçın ikinci bölümünde sol arka alt adalesinde sorun yaşayan Koray Günter, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Teknik direktör Hamzaoğlu, çalışma sonrasında Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Telles ile bir süre sohbet etti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Hamza Hamzaoğlu ile sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanın ardından çalışmayı izleyen az sayıdaki taraftarın yanına giderek, forma imzaladı.

Eksikler katılıyor

Sarı-kırmızılı takımda eksik futbolcular 10 Temmuz Cuma günü kampa katılacak.

Milli takımlar nedeniyle sezonu geç kapatan futbolcular ile yeni transfer Lukas Podolski'nin 10 Temmuz Cuma günü Avusturya'daki kampa dahil olacağı aktarıldı.

Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden kaleci Fernando Muslera, Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder ile Kamerunlu savunma oyuncusu Aurelien Chedjou'nun ise 20 Temmuz'da başlayacak ikinci kampa gelecekleri kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz