Futbol

G.Saray'da 2 isim yolcu, 2 isim geliyor!

20 Nisan 2014 Pazar 11:52 - Son Güncelleme 20 Nisan 2014 Pazar 11:57

Ligde 2.'lik yarışını sürdüren G.Saray yeni sezon için de planlamasını yapıyor.

Galatasaday'da teknik direktör Roberto Mancini, stoper transferinde Astori'yi liste başına yazdı, bir de yerli stoper istedi. Bunun üzerine de Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, Akhisar'da oynayan eski futbolcusu Uğur Demirok için harekete geçti.

Ligde ikincilik yarışını sürdüren G.Saray bir yandan da yeni sezon planlamasını yapıyor. Başkan Ünal Aysal ile zirve gerçekleştiren Mancini "Önce stoper transferi" dedi. İtalyan hoca liste başına vatandaşı Davide Astori'yi yazdı. Ara dönemde de ismi gündeme gelen Astori için o günlerde Cagliari ile görüşmeler yüksek bedeli nedeniyle tıkanırken yönetim bu kez daha sağlam gidiyor.

Bu sezon yıldızı parladı

Aysal'ın Astori transferinin yanı sıra Mancini'nin istediği yerli stoper konusunda da harekete geçtiği belirtildi. Bu alanda da listenin ilk sırasında Akhisarlı Uğur Demirok yer alıyor. Bu sezon yıldızı parlayan ve milli takıma kadar yükselen, eski G.Saray'lı Uğur için Mancini'nin de onay verdiği ifade edildi.

Chedjou ve Gökhan Zan yolcu gibi

Gelecek sezon daha da düşecek yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran teknik ekip, savunmaya yerli takviyesi yaparak ligde daha rahat hamle imkanı kazanmayı planlıyor. G.Saray'da bu ikilinin transferi durumunda Chedjou ve Gökhan Zan'ın gönderilmesi bekleniyor.

(Sabah)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz