Futbol

G.Saray'da gidenlerin maliyeti belli oldu

29 Ocak 2014 Çarşamba 21:59 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 22:08

Galatasaray, yabancı kontenjanını açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Ara trans­fer dö­ne­mi­nin bit­me­si­ni sa­yı­lı gün­ler ka­la Ga­la­ta­sa­ray'da sı­cak ge­liş­me­ler ya­şa­nı­yor.

Ya­ban­cı kon­ten­ja­nı do­lu olan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar­, adeta transfer harekatına girişerek teknik direktör Mancini'nin kadroda düşünmediği isimlerle birer birer sözleşmeler feshediliyor ya da kidalık olarak veriliyor.

İşte Galatasaray'ın Borsa İstanbul'a ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamaları:

Bruma Gaziantepspor'a ne kadara kiralandı?
Galatasaray, geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Portekizli futbolcu Armindo Bruma'yı sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiraladı.

"Profesyonel futbolcularımızdan Armindo Tue Na Bagna 'Bruma'nın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri şirketimiz tarafından ödenecektir."

Riera'nın fesih anlaşması
Galatasaray, İspanyol futbolcu Albert Riera'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hak edişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır" denildi.

Amrabat'ın Malaga'ya transferi
Galatasaray, Faslı futbolcu Noureddine Amrabat'ın 300 bin avro bedelle sezon sonuna kadar İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 avro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri şirketimiz tarafından ödenecektir."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz