Futbol

G.Saray'dan dev sponsorluk anlaşması

30 Ekim 2015 Cuma 12:42 - Son Güncelleme 30 Ekim 2015 Cuma 15:52

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile forma reklamı için sponsorluk anlaşması yaptı.

Galatasaray Kulübü, futbol takımı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı. Sponsorluk, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçları kapsıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-0 yendiği maçla başlayan iş birliği, 3 sezon devam edecek. Sarı-kırmızılılar, anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon lira gelir elde edecek.

Özbek: "Bu iş birliğinin bizleri yeni başarılara taşımasını diliyorum"

Kulüp başkanı Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın Türk futbolunda ilklerin ve enlerin takımı olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını, bizleri yeni başarılara taşımasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Uğur Dumankaya da hem gönülden sevdiği spor kulübüne hem de Türk futboluna katkıda bulunmak için sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını kaydederek, "Galatasaray'ın önemli lokasyonu olan göğsünde bulunabilme şerefi bizlere nasip oldu. Futbol camiasının öncü markasıyla, dinamik yapımıza uyum sağlayan önemli bir anlaşmaya imza attık. Dumankaya İnşaat ile Galatasaray arasındaki iş birliğinin, ileride daha güzel noktalara gidebileceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından Dursun Özbek, Uğur Dumankaya'ya, futbolcu Selçuk İnan'ın Eskişehirspor maçında giydiği formayı hediye etti.

3 yılda 30 milyon

Anlaşma ile ilgili Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yayımlanan açıklamada, şu ifadeler kullanılmıştı:

"27.10.2015 tarihli protokol ile Galatasaray Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma reklamı ile görünürlük haklarının pazarlanmasını devrettiğimiz bağlı ortaklığımız Galatasaray Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ ilgili reklam haklarına ilişkin olarak Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile 2015-2016 sezonunda 9 milyon, 2016-2017 sezonunda 10 milyon ve 2017-2018 sezonunda 11 milyon lira bedel karşılığında sözleşme imzalamıştır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz